„Uzená“ pražená cizrna

Chcete zdravější verzi brambůrků, ale máte rádi jejich příchutě? Zkuste toto... Pokuste se sehnat chipotle – jedná se o uzené papričky rozemleté na prášek, dodají směsi nádhernou vůni a uzenou chuť :-).

TheKacabi

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 plechovka cizrny
  • 1 lžíce olivového oleje

Kořenící směs

  • půl lžičky uzené soli
  • půl lžičky uzené papriky
  • půl lžičky koriandru
  • půl lžičky mletého kmínu
  • půl lžičky chipotle koření
  • 1/4 lžičky oregana
  • 1/4 lžičky sušeného česneku
  • 1/4 lžičky sušené cibule

Postup

1

Cizrnu zceďte a osušte papírovou utěrkou. Pak nechte na vzduchu pořádně doschnout. Nasypte na pečicí papír a 15 minut opékejte na 170 °C.

2

Promíchejte olej s kořením. Vyndejte z trouby a promíchejte cizrnu s kořenící směsí tak, aby všechna cizrna byla pokrytá. Opékejte dalších 15 minut. Nechte při otevřené troubě vychladnout a podávejte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Třešňový mramorový raw cheesecake z krémového kešu mléka

Makový dort s pečenými švestkami a citronovým krémem

Květákový krém

Omeleta s avokádem, mozarellou a fetou

Lahodná oříšková roláda se zakysanou smetanou

Domácí sýr z mléka a citronů

Kokosové košíčky s bílou čokoládou

Dýňové ragú s hovězím masem a špeclemi

Domácí povidla bez přidaného cukru

Zapečené brambory s klobásou a sýrem

Ricottové gnocchi

Veganský prejt