Delikátní čokoládové kostičky jen ze 3 ingrediencí

Recept na jemné čokoládové kostičky, které jsou krásně měkké a rozplývají se na jazyku. Na jejich přípravu potřebujete pouze tři ingredience a mikrovlnnou troubu. Jsou skvělé i jako rychlé čokoládové cukroví. 🙂

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 plechovka sladkého kondenzovaného mléka
  • 2 hrnky čokoládových kousků
  • 1 lžička vanilkového extraktu

Postup

1

Čtvercovou formu vyložte pečícím papírem. Dejte stranou.

2

V míse (vhodné do mikrovlnky) rozehřejte na vysoký stupeň po dobu 1 minuty čokoládové kousky a kondenzované mléko (můžete rozehřát i ve vodní lázni).

3

Nechte minutu odležet a poté promíchejte dohladka. Směs by měla být po zamíchaní homogenní. Pokud je potřeba, dejte směs ještě na půl minuty do mikrovlnky.

4

Vmíchejte vanilkový extrakt. Vlijte směs do připravené formy, urovnejte a nechte úplně vychladnout.

5

Skladujte ve vzduchotěsné nádobě. Není třeba skladovat v lednici.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}