Ingredience:
Postup: Batáty nakrájíme na kostky, dýni na pásky široké asi 3cm, lilek na kolečka. Máslo ghí nebo kokosový olej dáme do zapékací misky, na něj navršíme batáty, dýni a lilek a navrch poklademe plátky slaniny. Osolíme a posypeme sušeným česnekem. Pečeme 20 minut při teplotě 220 °C. Potom posypeme sýrem a necháme ještě 10 minut dopéct.
Ingredience:
Postup: Lilek, cuketu a chřest nakrájíme, osolíme a při teplotě 180 °C pečeme asi 15 minut na másle ghí. Několik minut před dokončením posypeme strouhaným parmezánem a dopečeme, dokud se sýr nerozehřeje.
Ingredience:
Postup: Rybu z obou stran opečeme na másle ghí. Osolíme a okořeníme podle chuti. Do misky vložíme pokrájený salát, rajče, avokádo a dochutíme kokosovým olejem.
Ingredience:
Postup: Do zapékací misky vložíme nakrájenou kapustu a brokolici, přidáme slaninu a máslo ghí. Pečeme 20 minut při teplotě 180 °C. V případě potřeby podlijeme vlažnou vodou. Nakonec posypeme sýrem a pečeme ještě 10 minut.
Ingredience:
Postup: Vejce nakrájíme na malé kousíčky a smícháme s tuňákem. Olej z plechovky necháme vytéct ven, ať není směs moc mastná. Prolisujeme do směsi oloupaný česnek, přidáme jogurt, sůl a pepř dle chuti. Okurku nakrájíme na silnější kolečka, poslouží nám jako základ jednohubky místo pečiva a pomazánku na ni namažeme. Ozdobit můžeme kouskem papriky, nebo rajčátkem.