Bryndzová klasika

Bryndzová sezóna je konečne tu, tak prečo si nespríjemniť ráno alebo večer touto klasickou pomazánkou :)

Petra Warner

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • bryndza
  • červená paprika mletá
  • červená alebo jarná cibuľka
  • 2-3 lyžičky kyslej smotany
  • himalájska soľ
  • čerstvé korenie
  • petržlenová vňať
  • maslo

Postup

1

Všetky ingrediencie spolu dobre premiešame, necháme odstáť aby sa chute spojili a natierame, natierame, natierame :)

2

Poznámka

Kyslá smotana nemusí byť ale príjemne pomazánku zjemní a veľké plus je že sa dá hneď po vybratí z chladničky ľahko natierať :)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Borůvkovo-citronová limonáda

Citrónové špagety a parmezánové kuře

Smažené mini koblížky z jogurtového těsta

Video: Nepečené mrkvové cupcaky s kešu krémem a provoněné 3 druhy koření

Grilovaný hermelín aneb studentská klasika

Chana masala – indická cizrna

Medovník

Vosí hnízda s vlašskými ořechy

Guláš z masáků

Tiramisu

Vysoce návykový Kinder Maxi King dort bez mouky a cukru

Domácí mandlové máslo