Bryndzová klasika

Bryndzová sezóna je konečne tu, tak prečo si nespríjemniť ráno alebo večer touto klasickou pomazánkou :)

Petra Warner

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • bryndza
  • červená paprika mletá
  • červená alebo jarná cibuľka
  • 2-3 lyžičky kyslej smotany
  • himalájska soľ
  • čerstvé korenie
  • petržlenová vňať
  • maslo

Postup

1

Všetky ingrediencie spolu dobre premiešame, necháme odstáť aby sa chute spojili a natierame, natierame, natierame :)

2

Poznámka

Kyslá smotana nemusí byť ale príjemne pomazánku zjemní a veľké plus je že sa dá hneď po vybratí z chladničky ľahko natierať :)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Cizrnový koláč s malinovou omáčkou

Zázračný nápoj na posílení imunity

Snadný Citrónový/Limetkový dort

Krůtí roláda plněná polníčkem, rukolou a mozzarellou

Prosciutto e melone

Cizrna v pikantní rebarborovo – mrkvové omáčce

Affogato al caffe

Podplameník – slovenský slaný koláč se slaninou a cibulkou

Video: Domácí smetanová zmrzlina z avokáda a jahod

Pikantní hermelín pečený s bylinkami a meruňkovým džemem

Malinovo-mandlový cheesecake

Vláčná jablečná roláda se skořicí a krémem s příchutí vaječného koňaku