Rizoto s hříbky

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 150 g hříbků
  • 50 g tvrdého nízkotučného sýra
  • 2 nízkotučné tavené sýry
  • 1 sáček rýže
  • 1 jarní cibulka
  • 1 svazek tymiánu
  • 2 listy kadeřávku
  • Kuřecí nebo zeleninový vývar
  • Sůl

Postup

1

Jemně nakrájenou cibulku spolu s rýží opražíme na sucho v hrnci.

2

Když rýže mírně změní barvu, podlijeme vývarem

3

Přidáme nakrájený tymián a kadeřávek a vaříme.

4

Hříbky nakrájíme na plátky a uvaříme v osolené vodě. Vývarem z hub podléváme rýži a často mícháme.

5

Ke konci necháme v hrnci trochu nevyvařené vody vmícháme tavený sýr, který už nevaříme. Přiklopíme poklicí a necháme dojít.

6

Rýži rozdělíme na talíře. Navrch naskládáme hříbky a kolem ozdobíme hoblinkami tvrdého sýra.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Perfektní jogurtová zmrzlina za 5 minut

Video: Snadné pečené brokolicové kuličky s parmezánem a čedarem

Kuřecí kapsa

Exotické smoothie z manga a karamboly

Video: Nadýchané pusinky plněné kokosovým krémem

Salát z polníčku

Ravioly z červené řepy s kozím sýrem

Pečená kuřecí prsa plněná krémovým sýrem a zabalená ve slanině

Zapékané těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou

Vločkový jablečný dort

Sekaná mumie

Pečené maso s brambory na tymiánu