Rizoto s hříbky

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 150 g hříbků
  • 50 g tvrdého nízkotučného sýra
  • 2 nízkotučné tavené sýry
  • 1 sáček rýže
  • 1 jarní cibulka
  • 1 svazek tymiánu
  • 2 listy kadeřávku
  • Kuřecí nebo zeleninový vývar
  • Sůl

Postup

1

Jemně nakrájenou cibulku spolu s rýží opražíme na sucho v hrnci.

2

Když rýže mírně změní barvu, podlijeme vývarem

3

Přidáme nakrájený tymián a kadeřávek a vaříme.

4

Hříbky nakrájíme na plátky a uvaříme v osolené vodě. Vývarem z hub podléváme rýži a často mícháme.

5

Ke konci necháme v hrnci trochu nevyvařené vody vmícháme tavený sýr, který už nevaříme. Přiklopíme poklicí a necháme dojít.

6

Rýži rozdělíme na talíře. Navrch naskládáme hříbky a kolem ozdobíme hoblinkami tvrdého sýra.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Domácí borůvkový cheesecake

Fit „cannoli“ s riccotovým krémem a vanilkou za 15 minut

Polévka z mungo fazolek, mrkve a batátu

Restovaná ryba s hráškovým pyré

Jednoduché sýrovo-dýňové karbanátky

Jahodové řezy z listového těsta a s tvarohovou náplní

Video: Zdravé a osvěžující lískooříškové sendviče z rebarborovo-jahodové zmrzliny

Video: Jemný karamelový krém s pravou vanilkou

Perníkové cupcakes s krémem z mascarpone

Krůtí špenátové kari s jasmínovou rýží

Mangovo-ananasové smoothie s kokosovým mlékem

Italské conchiglie plněné třemi druhy sýrů