Nadýchané skořicové máslo

Vyzkoušejte něco netradičního a ochutnejte domácí skořicové máslo. Je skvělé na jakékoli bílé pečivo, na plnění cukroví nebo na něm usmažte lívanečky, budou delikátní.

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 balení másla
  • 1 hrnek moučkového cukru
  • 1 hrnek medu
  • 2 lžíce skořice

Postup

1

Rozšlehejte máslo do pěny, přidejte cukr, med a skořici.

2

Šlehejte dohladka a poté přemístěte do dobře uzavíratelných sklenic. Skladujte v lednici, vydrží i několik měsíců.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pomerančové muffiny

Banánový nanuk s mandlemi ze 3 ingrediencí + Video

Toasty s avokádem a mozzarellou

Video: Pečené kuřecí stehna se smetanovou omáčkou a sušenými rajčaty

Slané bezlepkové vafle z dýně hokaido

Rumové wafle s vanilkou

Rychlé avokádové hranolky v pikantním křupavém obalu

Banánová mléčná rýže

10 Nejoblíbenějších receptů na Cheesecake

Veganský pastýřčin koláč

Ricottové knedlíčky s pažitkou a teplým špenátovým salá

Zdravé ovocné nanuky z jahod a ananasu