Zapekaný baklažán s tofu

Veve

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 baklažán
  • 1 údené tofu (180 g)
  • tvrdý syr
  • soľ, bylinky
  • cesnak (cca 4 strúčiky)

Postup

1

Baklažán si nakrájame na kolieska hrubé asi 1 cm. Osolíme a necháme v nádobe "vypotiť" aspoň 30 minút.

2

Plech vymastíme troškou oleja. Baklažán osušíme a tofu si nakrájame na tenké pásiky.

3

Na plech vrstvíme kolieska baklažánu a tofu. Na vrch naukladáme na kolieska nakrájaný cesnak. Osolíme a posypeme bylinkami (napr. bazalka).

4

Na záver nastrúhame syr a dáme zapiecť do rúry na 20 minút pri teplote 200 stupňov.

5

Podávať môžeme s nejakou prílohou, ale aj samotné. Ja som použila čerstvý špenát zo záhrady :).

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Snadní BBQ pizza šneci s kuřecím masem

Borůvkové řezy

Ostružinové smoothie

Smoothie bowl

Ostružinový chia dezert

Pikantní kuřecí plátky, houbové soté, křupavá dýně

Medovník

Domácí “vegeta“

Cannelloni s ragú

Domácí majonéza

Matcha cookies s bílou čokoládou a guajavou

Dánské smetanové rolky