Perník z cukety

Jednoduchý zdravý a přitom stále chutný perník bez lepku a laktózy

All The Paleo

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 střední cuketa
  • 2 vejce
  • 1/4 hrnku přepuštěného másla
  • 70 g sušených datlí nebo datlové pasty
  • 4 vrchovaté lžíce kokosové mouky
  • 2 lžíce nepraženého kakaa
  • 1/2 hrnku kokosového mléka
  • 1 lžička perníkového koření
  • 1 lžička jedlé sody
  • špetka soli

Postup

1

troubu předehřejeme na 180°C

2

cuketu nakrájíme na menší kusy a rozmixujeme společně s vejci, máslem a datlemi

3

v míse smícháme s dalšími ingrediencemi

4

dáme do formy vyložené pečícím papírem nebo vymazané kokosovým olejem a vysypané kokosem

5

pečeme 45 – 50 minut

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Karamelizovaný losos s brokolicí a mrkví v sojovo-medové marinádě

Tagliatelle s arašídovým máslem

Panenský špíz s jablky

Zeleninové sushi

Citronové těstoviny s bazalkou

Cuketové brownies s malinami

Video: Chlebový ježek ve stylu cheeseburgeru

Banánovo cuketové lívanečky s rýžovým sirupem, jahodami

Křupavé cukety zapečené s parmezánem

Voňavé pomalu dušené hovězí s hlívou a kapustičkami

Karbanátky z červené řepy

Plněná kulatá cuketa