Prosciutto e melone

Svěží letní osvěžení ve formě typického italského předkrmu. Nejdříve ze všecho vás dostane šťavnatá chuť italského žlutého melounu a pak se spojí s absolutní delikatesou – prosciuttem. Nic jednoduššího než tohle není, potřeba je pouze vybrat kvalitní a čerstvé suroviny.

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • prosicutto dolce (cca 100g)
  • jeden žlutý italský meloun

Postup

1

Nákrájejte meloun i se šlupkou na menší půlměsíce. Odkrojte šlupku.

2

Každý kousek obalte šunkou nebo šunku jednodušše naskádejte doprostřed talíře.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Koláč Caprese

Pomerančovo-karamelový dort s celozrnnou moukou

Rýžové závitky s krevetami a zeleninou

Video: Originální pizza naruby z mozzarelly

Jednoduchá pečená dýně s cibulí, rozmarýnem a parmezánem

Vánoční kakaová kolečka s mátou obalená v čokoládové polevě

Thajské jarní závitky

Tenký skořicový koláč z odpalovaného těsta za půl hodiny

Maracuja sorbet s vodkou

Čočka beluga s quinoou a hlívou ústřičnou

Poctivý domácí chléb z kvasu, se slunečnicovými a chia semínky

Pomerančová limonáda s muškátovým oříškem