Prosciutto e melone

Svěží letní osvěžení ve formě typického italského předkrmu. Nejdříve ze všecho vás dostane šťavnatá chuť italského žlutého melounu a pak se spojí s absolutní delikatesou – prosciuttem. Nic jednoduššího než tohle není, potřeba je pouze vybrat kvalitní a čerstvé suroviny.

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • prosicutto dolce (cca 100g)
  • jeden žlutý italský meloun

Postup

1

Nákrájejte meloun i se šlupkou na menší půlměsíce. Odkrojte šlupku.

2

Každý kousek obalte šunkou nebo šunku jednodušše naskádejte doprostřed talíře.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pařížský dort

Perník s bebe sušenkami a marmeládou

„Obrácený“ čokoládový dort s poctivou porcí krému

Tvarohová vánočka (bez kynutí) pletená z 8 pramen

Mac no cheese – veganské bezlepkové “makarony se sýrem“

Brokolicová roláda s tvarohem

Kuře teriyaki

Fitness fazolové brownies bez mouky, s kokosem a datlemi

Jahodové tiramisu

Celozrnné bagety s pohankou

Domácí ořechový a makový závin z křehkého těsta

Bruschette se špagetovou dýní