Prosciutto e melone

Svěží letní osvěžení ve formě typického italského předkrmu. Nejdříve ze všecho vás dostane šťavnatá chuť italského žlutého melounu a pak se spojí s absolutní delikatesou – prosciuttem. Nic jednoduššího než tohle není, potřeba je pouze vybrat kvalitní a čerstvé suroviny.

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • prosicutto dolce (cca 100g)
  • jeden žlutý italský meloun

Postup

1

Nákrájejte meloun i se šlupkou na menší půlměsíce. Odkrojte šlupku.

2

Každý kousek obalte šunkou nebo šunku jednodušše naskádejte doprostřed talíře.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kuřecí kousky s pikantní chill omáčkou

Domácí pečené pikantní kešu oříšky s medem

Zapečený slaný dortík do hrníčku

Celozrnný toastový chléb

Křupavá máslová kolečka s karamelem a čokoládovou polevou

Brokolicová omáčka

Rajčatová omáčka bez mouky s plněnými palačinkami

Špaldovo pohankové perníčky

Pletený chléb s tvarohovou náplní a sezamovými semínky

Ořechové koláčky plněné krémem

Pistáciový chlebíček z cukety

Šťavnaté kuře ´supreme´ s cuketou