Avokádovo-vajíčková pomazánka

Cooking with Šůša

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 zralé avokádo
  • 2 natvrdo uvařená vejce
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • 1/2 červené cibule
  • limetková nebo citronová šťáva
  • sůl, pepř
  • mleté chilli
  • čerstvý koriandr

Postup

1

Avokádo rozpulte, vyndejte pecku a lžící vydlabejte dužinu. Dužinu dejte do misky, přidejte na kostičky nakrájená vejce (já jsem použila kráječ na vajíčka) a vidličkou vše rozmačkejte. Do misky přidejte lžičku dijonské hořčice, mleté chilli a citronovou nebo limetkovou šťávu. K pomazánce můžete přidat i nadrobno nasekanou červenou cibuli nebo ji použít pouze na ozdobu.

2

Hotovou pomazánku dochuťte solí a pepřem. Nakonec vmíchejte nasekaný koriandr a podávejte.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Lehký kuřecí salát s řeckým jogurtem, hrozny a ořechy

Tuňák a losos na batátovém pyré s wasabi majonézou

Halloweenský perník

Lahodná mrkvová buchta s vanilkovým krémem ve 3 krocích

Nepečené ořechové pralinky s lněnými semínky a čokoládovou polevou

Nejčokoládovější dort na světě, jen ze 3 ingrediencí

Špaldové taštičky s mletým masem, houbami a tofu

Amarantové pukance

Strouhaný kokosovo-tvarohový koláč

Svěží salát z bulguru

Kuřecí játrová paštika

Zdravý vanilkový koktejl se skořicí, zázvorem a kurkumou