Domácí pažitková pomazánka na způsob Lučiny

Vyzkoušejte krémovou domácí pomazánku na způsob lučiny. Z několika málo ingrediencí vytvoříte nadýchaný krém, který je lepší i zdravější, než ten z obchodu. Můžete jej také použít jako základní recept a přidat různá koření či bylinky. 🙂
  • Doba přípravy: 10 minut

Vendula

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 50 ml smetany ke šlehání
  • 120 g Lučiny
  • 250 g měkkého tvarohu
  • špetka soli
  • pažitka

Postup

1

V misce promíchejte tvaroh, smetanu a lučinu. Lehce osolte a vyšlehejte v nadýchaný krém.

2

Pažitku nakrájejte nadrobno a vmíchejte do krému.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Krevety na másle se studeným dipem

Zapékaná zelenina s kozím sýrem

Krémová cibulová pomazánka s česnekem a špetkou chilli

Cannelloni s ragú

Křehký moučník se štědrou porcí jablíček v každém kousnutí

Švédský sypaný tvarohový koláč

Závitky se seitanem a hlívou ústřičnou

Čokoládový dort s ořechovým korpusem a žloutkovým krémem

Cibulový koláč

Pikantní zeleninová mísa s avokádem a cizrnou

Tempeh s červenou cibulí a pórkem

Křupavé čínské tofu s lilkem