Domácí pažitková pomazánka na způsob Lučiny

Vyzkoušejte krémovou domácí pomazánku na způsob lučiny. Z několika málo ingrediencí vytvoříte nadýchaný krém, který je lepší i zdravější, než ten z obchodu. Můžete jej také použít jako základní recept a přidat různá koření či bylinky. 🙂
  • Doba přípravy: 10 minut

Vendula

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 50 ml smetany ke šlehání
  • 120 g Lučiny
  • 250 g měkkého tvarohu
  • špetka soli
  • pažitka

Postup

1

V misce promíchejte tvaroh, smetanu a lučinu. Lehce osolte a vyšlehejte v nadýchaný krém.

2

Pažitku nakrájejte nadrobno a vmíchejte do krému.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Špenátový koláč se slunečnicovými semínky

Chalupářský hruškový koláč

Thajské zelené kari s lilkem, mrkví a fazolemi

Kuskus s hráškem a žampiony

Zebra dort s banánovou stracciatella zmrzlinou

Slaný dort s lososem a batáty

Bramborové bochánky plněné lesními houbami

Tiramisu

Brokolicovo-květákové pyré

Svatební dort – naked cake

Video: Pečené kuřecí stripsy v kukuřičných lupínkách a provoněné bylinkami

Fitness zebra koláč