
První vrstva:
Druhá vrstva:
Třetí vrstva:
Dále:
V mixéru rozmixujte sušenky, mandle a marcipán. Přesypte do misky, přilijte mléko a promíchejte. Pokud by bylo "těsto" moc suché, přidejte kapku mléka. Formičky na muffiny vytřete kokosovým olejem a pomocí mokré lžičky do nich vtlačte sušenkovou hmotu. Dejte do předehřáté trouby na 175 stupňů.
Mezitím si smíchejte tvaroh, ricottu, vejce, škrob a med (či jiné sladidlo) v hladkou hmotu. Polovinu hmoty přelijte do jiné nádobky. Čokoládu a smetanu rozehřejte ve vodní lázni a vmíchejte do jedné poloviny tvarohové hmoty.
Pokud použijete kompotové třešně, nechejte je okapat. Muffiny s první vrstvou vyndejte z trouby. Naneste druhou - čokoládovou - vrstvu, kterou poklaďte třešněmi. Na třešně naneste bílou tvarohovou vrstvu. Vraťte do trouby a pečte asi 30 minut. Poté vyndejte a nechejte vychladnout.
V rendlíčku rozehřejte několik třešní s troškou vody. Pokud použijete kompotové, využijte kompotovou šťávu. Do rozehřátých třešní přimíchejte trošku želé a chvíli ještě povařte.
Vychladlé muffinky opatrně vyklopte z formiček. Postavte na talířek, na povrch lžičkou naneste teplé třešňové želé a dobrou chuť.