Supreme z kukuřičného kuřete s hráškovým bulgurem
Na kuřecí maso se hází mnohdy hodně fám a nepěkných řečí. Pokud patříte mezi „kuřecí nedůvěřivce“, sáhněte po francouzských kukuřičných kuřatech. Nejen, že už na první pohled vidíte drobné rozdíly, po jejich ochutnání pochopíte, co na takovém supreme z kukuřičného kuřete všichni mají. I já jsem podlehla šťavnatosti a křehkosti tohoto masa.
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
Supreme:- 1 kuřecí prso supreme z kukuřičného kuřete
- Sůl
- Čerstvě mletý pepř
- 1 lžíce olivového oleje
- 2 lžíce másla
- Citron
- Větvička tymiánu
- 1 stroužek česneku
Hráškový bulgur:- 50 g bulguru
- 150 g mraženého hrášku
- 1 – 2 lžíce smetany 30%
- Sůl