fbpx

Snadná a rychlá omeleta za špaget z italské kuchyně

Pokud nestíháte, nebo nemáte příliš chuť vařit, ale nechcete jídlo odbývat, tak pro vás máme skvělý recept! Tato omeleta ze slunné itálie je v cuku-letu hotová, nevyžaduje žádné složité zacházení a chutná báječně.

spaget

Ingredience na 4 porce

  • 5 vajec
  • 80 g špaget
  • 1 malá cibule
  • 1 snítka petržele
  • 40 g strouhaného parmezánu
  • sůl
  • olej

 

Postup

Celkový čas přípravy: 45 min

1

V prvním kroku si na jemno nasekáme cibuli a petržel.

2

Ve velké míse rozmícháme si vejce se špetkou soli. Následně přidáme nasekanou cibulku a petržel. Vše zamícháme a poté přidáme nastrouhaný parmezán. Na závěr přidáme uvařené špagety a vše důkladně promícháme.

3

Na rozpálenou pánev nalijeme připravenou omeletovou směs. Poté co směs začne houstnout, otočíme omeletu na druhou stranu.

Mohlo by vás zajímat:
domácí recepty parmezán rychlé recepty snadné recepty špagety Hlavní jídla Vegetariánské

Zdroj: blog.giallozafferano.it

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře