Sladký avokádový krém bez tuku a cukru

Zdravá varianta různých prodávaných čokoládových krémů. Nemá sice takovou trvanlivost, ale s tím bych si hlavu nedělala, u nás nikdy nevydržel do druhého dne :-).

Lenka Baxová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 zralé avokádo
  • 150 g datlí
  • 2 vrchovaté lžíce karobu
  • 3/4 hrnku vody
 

Postup

1
Datle propláchneme a na pár hodin (klidně přes noc) namočíme ve 3/4 hrnku vody. Potom je i s vodou, ve které se namáčely, rozmixujeme. Přidáme nakrájené avokádo a karob a mixujeme dohladka.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nepečené cukroví: Trojvrstvé kokosové kuličky s oříškem

Tradiční italské koláčky

8 svěžích limonád do parných dní

Květákové placičky pečené v troubě

Masové kuličky v pikantní omáčce

Osvěžující červený ovocný salát s mátou

Video: Bramborové soufflé s parmezánem a čedarem

Jemná polévka s kuřecím masem a zeleninovými nudličkami

Bramborový salát s majonézou z červené čočky

Brie pečený s malinami, vlašskými ořechy a medovou zálivkou

Video: Vláčný koláč s citronovou šťávou a lahodnou šlehačkou

Grilovaná kuřecí stehna s bylinkami a limetkovou šťávou