Sirup z černého rybízu

TheKacabi

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 500g černého rybízu
  • 250g cukru
  • 300ml vody
  • 1 větší citron

Postup

1

V rendlíku povařte rybíz s cukrem a vodou. Postačí tak 5 minut, asi z toho nechcete mít džem, když jste si vybrali tento recept. Nechte lehce vychladnout.

2

Rozmixujte tyčovým mixérem a proceďte jemným sítkem, abyste se zbavili slupiček a semínek. Vmíchejte citronovou šťávu.

3

Plňte do připravených lahví (cca 750ml), pořádně uzavřete a otočte dnem vzhůru alespoň na 5 minut. Skladujte v lednici.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Nadýchané máslové rohlíčky skvělé ke snídani

Sladcí šneci z kynutého těsta s tvarohem a rozinkami

Rýžové nudle inspirované Jamiem Oliverem

Čirokový koláč s mákem a povidly

Nepečený čokoládový dort s kávou a skořicí bez mouky

ricottovy kolac

Malinovo – pomerančovo – pistáciový koláč s ricottou

Video: Jahodový crumble – ovocný koláč s posypkou z ovesných vloček

Šťavnatá vepřová panenka na bylinkách

Pikantní vepřové nudličky

Vánoční cukroví – polomáčené máslové sušenky s čokoládovými hoblinkami

Zázvorový nápoj s medem a citronem

Koláč s pudinkem a zakysanou smetanou