Sirup z černého rybízu

TheKacabi

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 500g černého rybízu
  • 250g cukru
  • 300ml vody
  • 1 větší citron

Postup

1

V rendlíku povařte rybíz s cukrem a vodou. Postačí tak 5 minut, asi z toho nechcete mít džem, když jste si vybrali tento recept. Nechte lehce vychladnout.

2

Rozmixujte tyčovým mixérem a proceďte jemným sítkem, abyste se zbavili slupiček a semínek. Vmíchejte citronovou šťávu.

3

Plňte do připravených lahví (cca 750ml), pořádně uzavřete a otočte dnem vzhůru alespoň na 5 minut. Skladujte v lednici.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Mandlový koláč s hruškami

Brokolice zapékaná s parmazánem, slaninou a zakysanou smetanou

Nadýchaný čokoládový krém s malinami a kokosovou šlehačkou

Salát s avokádem a kuřecím masem

Pop tarts, jedinečné plněné americké taštičky

Chřestová polévka

Video: Letní koláč s jahodami inspirovaný citronádou

Panenka na žampionech a sušených rajčatech

Rychlé křupavé pekanové sušenky

Snadný pudinkový dezert s malinami a kousky sušenek

domaci bezovy sirup

Domácí bezový sirup

Lehký salát s restovanou růžičkovou kapustou, rukolou a jogurtovým dresingem