Salát z červené řepy a pomeranče
Sezona rajčat, paprik a okurek už je za námi a nastupuje čas trošku jiných salátů.

Ingredience na 2 porce
- 1 menší červená řepa
- 3 pomeranče
- hrst vlašských ořechů
Postup
Celkový čas přípravy: 60 min
Řepu upečeme v troubě do měkka - většinou ji peču s něčím dalším, prostě jí zabalím do alobalu a přidám někam do rohu trouby.
Upečenou řepu nakrájíme na menší kousky a smícháme se šťávou z jednoho pomeranče.
Zbylé dva pomeranče rozdělíme na dílky a ty ještě překrájíme na kousky. Přidáme k řepě.
Posypeme nahrubo nasekanými vlašskými ořechy - většinou je trošku podrtím paličkou na maso na potřebnou velikost.
Mohlo by vás zajímat:
Hodnocení a komentáře
Přihlašte se pro přidání komentáře