fbpx

Salát z červené řepy a pomeranče

Sezona rajčat, paprik a okurek už je za námi a nastupuje čas trošku jiných salátů.

Salát z červené řepy a pomeranče

Ingredience na 2 porce

  • 1 menší červená řepa
  • 3 pomeranče
  • hrst vlašských ořechů

Postup

Celkový čas přípravy: 60 min

1

Řepu upečeme v troubě do měkka - většinou ji peču s něčím dalším, prostě jí zabalím do alobalu a přidám někam do rohu trouby.

2

Upečenou řepu nakrájíme na menší kousky a smícháme se šťávou z jednoho pomeranče.

3

Zbylé dva pomeranče rozdělíme na dílky a ty ještě překrájíme na kousky. Přidáme k řepě.

4

Posypeme nahrubo nasekanými vlašskými ořechy - většinou je trošku podrtím paličkou na maso na potřebnou velikost.

Mohlo by vás zajímat:

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře