Bazalkové pesto s mandlemi a petrželkou

Chutné a nenáročné jak na čas, tak na ingredience. Pesto si dejte nejlépe do uzavíratelné sklenice a mějte ho v lednici, kde vám vydrží velmi dlouho =).

Scholzova

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 20 g čerstvé bazalky
  • 10 g petržele kadeřavé
  • 150 ml extra virgin olivového oleje
  • 2 PL pražených mandlí
  • sůl dle chuti
  • 2–3 stroužky česneku

Postup

1

Do mixéru vložte bazalku a promixujte.

2

Přidejte petržel spolu s opraženými mandlemi na pánvi a opět promixujte.

3

Poté přidejte česnek, olivový olej a sůl a nechte promixovat dohladka.

Poznámka

Video recept jak na to -> https://www.youtube.com/watch?v=IddyoxBG2Xs

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Penne se sójovým masem, brokolicí a gorgonzolou

Brokolicové placičky s cheddarem

Karbanátky z trouby

Jednoduché sýrovo-dýňové karbanátky

Hruškový koláč „naruby“ s medovo-zázvorovou polevou

Domácí rýmovníkový sirup

Indická plněná aloo paratha

Krůtí stehna na jalovci a bylinkách

Losos v teriyaki marinádě

Video: Nadýchané bochánky zapečené spolu se špenátovým dipem a 4 druhy sýrů

Voňavá polévka z červené čočky

Máslové japonské sušenky s krásným vzorem