Bazalkové pesto s mandlemi a petrželkou

Chutné a nenáročné jak na čas, tak na ingredience. Pesto si dejte nejlépe do uzavíratelné sklenice a mějte ho v lednici, kde vám vydrží velmi dlouho =).

Scholzova

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 20 g čerstvé bazalky
  • 10 g petržele kadeřavé
  • 150 ml extra virgin olivového oleje
  • 2 PL pražených mandlí
  • sůl dle chuti
  • 2–3 stroužky česneku

Postup

1

Do mixéru vložte bazalku a promixujte.

2

Přidejte petržel spolu s opraženými mandlemi na pánvi a opět promixujte.

3

Poté přidejte česnek, olivový olej a sůl a nechte promixovat dohladka.

Poznámka

Video recept jak na to -> https://www.youtube.com/watch?v=IddyoxBG2Xs

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Losos s květákovou kaší

Dýňové tolárky

Octové brambůrky bez fritování

velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1

Brownies s dvěma druhy čokolády

Chilli con tofu

Rychlé avokádové hranolky v pikantním křupavém obalu

Věnečky s vanilkovým krémem a šlehačkou

6 nejlepších velikonočních receptů

Citronový dort

Tečkovaný cheesecake

Domácí ořechový a makový závin z křehkého těsta

Vajíčkový salát s avokádem, lučinou a zakysanou smetanou