Telecí vývar

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 kg telecích kostí s masem
  • 1 velká mrkev
  • 4 menší petržele
  • 1 malý celer
  • Libeček, petrželová nať
  • Sůl

Postup

1

Telecí kosti se solí a mrkví uvaříme, čím déle vaříme, tím bude vývar silnější. Vývar přecedíme, necháme vychladnout a odstraníme z povrchu všechen tuk.

2

Do vývaru rozmačkáme vidličkou mrkev, přidáme na poloviny nakrájenou, očištěnou petržel a na kousky nakrájený celer. Zeleninu uvaříme.

3

Nakonec do vývaru přidáme maso, které jsme obrali z uvařených kostí a nasekanou nať, prohřejeme a ochutíme solí

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Italská polévka z pečených paprik a rajčat

Nadýchané kakaové „kinder“ řezy se smetanovým krémem

Masové koule s rajčatovým ragú a polentovou kaší

Originálně zapečený toustový chléb hotový za pár minut

Kokosové kloboučky od leničky

Melounovo-okurková limonáda

Video: Jahodový crumble – ovocný koláč s posypkou z ovesných vloček

Cuketové bramboráčky z ovesných vloček s lososem

Netradiční bramborový salát s cizrnou, mandlemi a rozinkami

Kokosová zmrzlina s fíky

Brokolicová polévka se slaninou a sýrem v chlebu

jahodovy cheesecake

Jednoduchý jahodový cheesecake