Telecí vývar

Vaříme bez tuku Marcela Šlehofrová

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 kg telecích kostí s masem
  • 1 velká mrkev
  • 4 menší petržele
  • 1 malý celer
  • Libeček, petrželová nať
  • Sůl

Postup

1

Telecí kosti se solí a mrkví uvaříme, čím déle vaříme, tím bude vývar silnější. Vývar přecedíme, necháme vychladnout a odstraníme z povrchu všechen tuk.

2

Do vývaru rozmačkáme vidličkou mrkev, přidáme na poloviny nakrájenou, očištěnou petržel a na kousky nakrájený celer. Zeleninu uvaříme.

3

Nakonec do vývaru přidáme maso, které jsme obrali z uvařených kostí a nasekanou nať, prohřejeme a ochutíme solí

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Křupavé závitky plněné jahodovým krémem

Grilovaný losos s mořskými řasami salicorne.

Křupavé kuře s polentou a salátem

Tvarohová torta s orechovo-mrkvovým cestom

Řezy alla mrož

Nepečené vánoční kokosovo-mandlové kuličky za pár minut

Kapustové karbanátky netradičně

Černé rýžové nudle s cukrem a ořechy

Křupavé zeleninové placičky s česnekem a jarní cibulkou

Quinoa na kari

Jahodový páj

Domácí ravioli plněné ricottou a špenátem