Arašídový chlebíček

Modemalist

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 vejce
  • 100 g sladidla (stačí i polovina pro jemnější chuť)
  • 50 ml olivového oleje
  • 50 + 50 ml mléka
  • 2 lžíce arašídového másla
  • 2 lžičky kakaa
  • 150 g špaldové mouky
  • 1/2 balíčku prášku do pečiva
  • ovesné vločky – na ozdobu

Postup

1

Žloutky vyšlehejte se sladidlem.

2

Přilijte olivový olej a 50 ml mléka.

3

Poté přidejte arašídové máslo, kakao a mouku s práškem do pečiva.

4

Poté přidejte dalších 50 ml mléka, ať má těsto lepší konzistenci.

5

Nakonec z bílků vyšlehejte tuhý sníh, který opatrně vmíchejte do těsta.

6

Těsto vylijte do chlebíčkové formy, kterou vymažte máslem a spodek vystelte pečícím papírem.

7

Vršek ozdobte dle chuti, já použila jen ovesné vločky.

8

Pečte cca 30 minut při 180 °C.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kávové rizoto s pečenou paprikou a hovězí svíčkovou

Vánoční cukroví – bílkové pusinky s vanilkou a čokoládovým mramorováním

Domácí čokoládové pralinky připravené pomocí formy na led

Bezlepkové lívance (kokosovo-pohankové)

Jablečné růže z listového těsta

Fit tvarohové palačinky

Delikátní těstovinový salát s červenými hrozny, ořechy a slaninou

Video: Bramborové mističky plněné kuřecím masem pod rozteklým sýrem

Jednoduchý a zdravý kakaový koláč s kefírem z 5 obyčejných ingrediencí

Letní levandulové knedlíčky s tvarohem a jahodovou omáčkou

Zdravé vanilkové tyčinky s proteinem a bílou čokoládou

Smažené lilky