Pohankové rychlorizoto

Přes léto brigádničím a večer předem si dělám obědy na další den. Jelikož je teplo, tak nechci nic hutného. Toto je velice zdravý oběd, a také bezlepkový.

Marti

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 cibule
  • 1 sáček mražené zeleniny
  • 1 hrnek mražených fazolek
  • 2 zelené papriky
  • provensálské koření
  • pohanka
  • sůl

Postup

1
Nasekanou cibuli osmažíme na troše oleje, přidáme zeleninu a chvilku dusíme. Také ochutíme kořením a solí.
2
Propláchnutou pohanku povaříme 3 minuty a pak ji necháme pod pokličkou asi 15 minut nasáknout.
3
Nakonec vše smícháme a máme parádní lehký oběd.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jednoduchý karamelový dezert s božskou chutí

Letní krémový koláč s třešněmi

Domácí vanilkový extrakt

Sladkokyselý sterilovaný květák

Brokolicové risotto

Grilované brambory

Čokoládový fondant

Sladký francouzský toast

Pohanka s žampiony, mrkví a špenátem

Český rádoby tiramisu dort

Svěží pesto z medvědího česneku hotové za 10 minut

Salát z cantalupe, avokáda a koriandru