Rajská polévka s bazalkou

Anonymní uživatel

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 400g rajčat ( oloupaných a pokrájených )
  • cibule
  • 500 ml zeleninového vývaru
  • sůl, pepř, bazalka
  • olej

Postup

1

Pokrájíme si cibuli najemno a orestujeme ji na rozpáleném oleji v hrnci. Přidáme rajčata, která jsme spařili, oloupali a nakrájeli. (Můžeme použít i ty z konzervy) Zalijeme zeleninovým vývarem. Vaříme 15 minut.

2

Polévku rozmixujeme tyčovým mixérem. Dochutíme solí, pepřem a čerstvě posekanými lístky bazalky. Při podávání můžeme doplnit porci o zakysanou smetanu pro zjemnění.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Ovocné toustíky z listového těsta s nadýchaným mascarpone krémem

Zeleninový boršč

Dvojoříškový dort

Sušenky z ovesných vloček s dia marmeládou

Video: Cuketový chlebíček s extra porcí čokolády

Cizrnová polévka

Karbanátky z ovesných vloček a hráškovo bramborová kaše

Tvarohový koláč s meruňkami a mákem

Tříkrálový kynutý věnec se šlehačkou

Vláčná jablečná roláda s cukrovou polevou a ořechy

Rychlé nudle z pánve s omáčkou a třemi druhy hub

Segedýnská cizrna