Lívance z kokosové mouky

Cooking with Šůša

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 5 vajec
  • 1 hrnek kokosového nebo mandlového mléka
  • 4–6 lžic kokosové mouky
  • špetka soli
  • kokosový olej na smažení

Postup

1

Vyšlehejte vejce a postupně přidejte ostatní suroviny. Jako poslední vsypte kokosovou mouku. Těsto stále míchejte, aby se vám nedělaly žmolky. Nemělo by být ani řídké, ani moc husté. Než budete smažit lívance, nechte těsto 10 minut stát. U kokosové mouky je potřeba, aby nasákla všechnu vlhkost. Pokud budete smažit hned, lívance se budou trhat a nepůjdou otáčet.

2

Po 10 minutách těsto opět promíchejte a míchejte taky před každým smažením. Kokosová mouka má tendenci se usazovat na dně. Smažte 1–2 minuty z každé strany, aby šly lívance otočit. Na druhé straně už stačí jen chvilička. Podávejte s bílým jogurtem, oblíbenou marmeládou nebo ovocem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Mrkvová polévka v thajském stylu

Voňavý kořeněný sirup k přípravě svařeného vína či grogu

Pečená kořenová zelenina

Výborný čočkový salát

Batátové placičky s pečeným lososem

Jednoduchý kuskus s vařenou zeleninou

VIDEORECEPT: Čokoládové popraskané sušenky

Kari z červené čočky

Bleskové borůvkové minimuffiny

Popraskané dýňové sušenky

Rýchla banánovo-čokoládová chuťovka

Žíhaná dobrota