Rychlá křehká pizza z těsta se zakysanou smetanou

Je těžké najít těsto, které je vláčné i křupavé zároveň. Tento recept splňuje vše zmíněné a navíc je velmi rychlý na přípravu. Na pizzu dejte své oblíbené suroviny, vložte do trouby a za půl hodiny máte připravenou horkou křupavou pizzu :).
  • Doba přípravy: 1h

Vendula

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200 g zakysané smetany
  • 350 g polohrubé mouky
  • 1 vejce
  • 1 lžíce oleje
  • 1 lžička prášku do pečiva
  • špetka soli

Postup

1

Z ingrediencí vypracujte hladké těsto, které vyválejte a položte na plech vyložený pečícím papírem.

2

Potřete sugem nebo kečupem smíchaným s olejem a bylinkami, které máte rádi.

3

Na pizzu položte, co máte rádi a poté pečte v předehřáté troubě na 180 °C přibližně 30 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Kakaový dort s bílkovým sněhem a čokoládovou polevou

Rychlý hruškový koláč

Špenátove pesto na cestoviny

Karbanátky z červené řepy s řepným salátem

Lehké grilované kuře s koriandrem

Video: Clafoutis – Jednoduchá francouzská bublanina s třešněmi

Léčivý smrkový sirup z mladých výhonků proti kašli i rýmě

Pečená hovězí žebra

Krůtí roláda plněná polníčkem, rukolou a mozzarellou

Sýrové koláčky s bylinkami a salsou z rajčat

Bramborové karbanátky se šťavnatým tuňákem a kukuřicí

Křupavé gnocchi a la caprese