Karbanátky z trouby

Velmi jednoduché a rychlé karbanátky bez přidaného tuku a bez nutnosti trávit čas u plotny.

All The Paleo

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 0,5 kg mletého masa (např. půl na půl hovězího a vepřové)
  • 1 vejce
  • 1–2 stroužky česneku
  • majoránka
  • pepř
  • sůl

Postup

1

Předehřejeme troubu na 200 °C a připravíme si plech s pečicím papírem.

2

Maso smícháme s vajíčkem, utřeným česnekem a kořením.

3

Tvoříme karbanátky a dáváme je na plech.

4

Pečeme 20 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Balzamikové kuřecí se zeleninou

Nepečený jogurtový dort se sušenkovým korpusem, bánany a kiwi

Čokoládové řezy s karamelem, čokoládovými kousky a ořechy

Delikátní domácí karamel hotový za 10 minut

Video: Fitness zeleninový chléb: Brokolicový, Mrkvový a Řepný

Svěží letní melounové nanuky s kokosovým mlékem a kiwi

Noky se sýrem a šunkou

Vegeburgery s domácími houskami i majonézou

Variace na focacciu s černými olivami

Babiččina sekaná

Lilkové lasagne

Zapečné pažitkovo-mrkvové nočky s brokolicí a krůtou