Penne s houbami a pancettou

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • strouhaný tvrdý sýr např. gran moravia
  • chilli paprička
  • pár lístků bazalky
  • čerstvé žampióny
  • 250 g italské pancetty
  • italské krátké těstoviny
  • pasírovaná rajčata 500 ml
  • sůl
  • pepř
  • extrapanenský olivový olej

Postup

1

Na olivovém oleji (cca 3 lžíce) osmahněte pancettu a očištěné houby nakrájené na menší kousky. Přidejte chilli papričku, trochu osolte a opepřete.

2

Potom přidejte rajčata, čerstvou bazalku a nechte omáčku bublat tak 30 min.

3

Dejte vařit vodu na těstoviny, osolte ji. Do vroucí vody dejte vařit těstoviny.

4

Těstoviny „al dente“ zceďte a smíchejte s vaší omáčkou. Nakonec podávejte posypané sýrem Gran Moravia,

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Luxusní losos gravlax s hořčičnou omáčkou

Sladkokyselý sterilovaný květák

Soba nudle s rybou a jarní cibulkou

Tvarohová torta s orechovo-mrkvovým cestom

Krevetové kari

Tvarohovo-maková buchta

Cuketové špagety alla carbonara

Bezlepkové langoše

Video: Čokoládová babka – pletenec z kynutého těsta s čokoládovou náplní

Domáca raw čokoláda

Batátová musaka

Restovaná kuřecí prsa s parmazánovou strouhankou a cuketou za půl hodiny