Ovocný krambl

Lehká a zdravá dobrota, můžete jíst jak ještě teplé, tak poté za studena a ovoce dejte jaké zrovna máte doma nebo kombinaci, kterou máte rádi.

Dětem zdravě

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

500g ovoce (dělala jsem borůvkovo – nektarinkový)
8 lžič rýžového sirupu nebo jiného sladidla
100g jemných ovesných vloček
25g kokosového oleje
50g loupaných mandlí
špetka soli

Postup

1

Ovoce pokud je to potřeba nakrájejte na menší kousky a promíchejte se 2 lžícemi rýžového sirupu

2

V mixéru rozmixujte ovesné vločky, bytek rýžového sirupu, kokosový olej, mandle a špetku soli.

3

Do menší zapékací misky nebo více menších misek rozdělte ovoce a posypte "drobenkou" z ovesných vloček.

4

Pekla jsem asi 30 minut na 180 stupňů.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zeleninová polévka s červenou čočkou a quinoi

Zdravý banánový chlebíček

Tataráček z červené čočky

Zapékané mleté hovězí se zeleninou, bramborami a sýrem

Špaldový koláč ze zakysané smetany se švestkami a mákem

Rychlá omáčka s kuřecími kousky, brokolicí a žampiony

Tradiční houbový kuba s pečenými žampiony

Gnocchi s pestem ze sušených rajčat

Video: Veganské a zdravé mac’n’cheese z dýně s pečenými rajčátky

Vepřová panenka s čokoládovo-pomerančovou omáčkou

Pražená cizrna se skořicí a cukrem

Rychlé dýňové dortíky s vanilkovým krémem