Ovocný krambl

Lehká a zdravá dobrota, můžete jíst jak ještě teplé, tak poté za studena a ovoce dejte jaké zrovna máte doma nebo kombinaci, kterou máte rádi.

Ovocný krambl

Ingredience na 4 porce

500g ovoce (dělala jsem borůvkovo – nektarinkový)
8 lžič rýžového sirupu nebo jiného sladidla
100g jemných ovesných vloček
25g kokosového oleje
50g loupaných mandlí
špetka soli 

Postup

Celkový čas přípravy: 45 min

1

Ovoce pokud je to potřeba nakrájejte na menší kousky a promíchejte se 2 lžícemi rýžového sirupu

2

V mixéru rozmixujte ovesné vločky, bytek rýžového sirupu, kokosový olej, mandle a špetku soli.

3

Do menší zapékací misky nebo více menších misek rozdělte ovoce a posypte "drobenkou" z ovesných vloček.

4

Pekla jsem asi 30 minut na 180 stupňů.

Mohlo by vás zajímat: Recept bez chodu, Recept bez kategorie

Hodnocení a komentáře

pro přidání komentáře