Ovocný krambl
Lehká a zdravá dobrota, můžete jíst jak ještě teplé, tak poté za studena a ovoce dejte jaké zrovna máte doma nebo kombinaci, kterou máte rádi.

Ingredience na 4 porce
500g ovoce (dělala jsem borůvkovo – nektarinkový)
8 lžič rýžového sirupu nebo jiného sladidla
100g jemných ovesných vloček
25g kokosového oleje
50g loupaných mandlí
špetka soli
Postup
Celkový čas přípravy: 45 min
Ovoce pokud je to potřeba nakrájejte na menší kousky a promíchejte se 2 lžícemi rýžového sirupu
V mixéru rozmixujte ovesné vločky, bytek rýžového sirupu, kokosový olej, mandle a špetku soli.
Do menší zapékací misky nebo více menších misek rozdělte ovoce a posypte "drobenkou" z ovesných vloček.
Pekla jsem asi 30 minut na 180 stupňů.
Mohlo by vás zajímat:
Hodnocení a komentáře
Přihlašte se pro přidání komentáře