Osvěžující letní salát s rýží a mátou

Snadné a rychlé

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250 g dlouhozrnné rýže
  • 250 g chřestu (nahrubo nakrájený)
  • 1 citrón
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 1 červená paprika (zbavená semínek a nakrájená nahrubo)
  • 250 g mozzarelly (nahrubo nakrájená)
  • 3 lžíce čerstvé máty (nadrobno nakrájená)

Postup

1

Rýži vařte 10 minut v osolené vodě, přidejte chřest a vařte další 3–4 minuty (rýže by měla bát měkká a chřest lehce křupavý). Slijte a proplachujte studenou vodou, dokud nebude směs studená.

2

Nastrouhejte kůru z citrónu a vymačkejte z něj šťávu. Přidejte spolu s paprikou, olejem, mozzarellou a mátou k rýži.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Brownies z červené řepy

Božské čokoládové smoothie plné zdraví

Cantucci s čokoládou a pomerančovou esencí

Hovězí gulášek

Čokoládové cizrnové kuličky bez pečení

Domácí švestková povidla

Podzimní pečená jablka s ovocem a šlehačkou

Bleskové borůvkové minimuffiny

Kuřecí kung pao s kešu

Rychlý těstovinový guláš s hovězím masem, rajčaty a sýrem

Kebab s kuřecím a hovězím masem a pikantní salsou

Video: Šťavnatá kuřecí křidélka v BBQ medové marinádě