Müsli koláč (bez lepku a laktózy)

K tomuhle skvělému koláči nebo řezům, jak chcete, mě přivedla sestra. Na rodinnou oslavu donesla koláč plný vloček, šťavnatý, ale ne příliš mokrý, prostě vláčný tak akorát. Příjemnou vůni tvořila čokoláda v kombinaci s vanilkou. Netrvalo dlouho a recept jsem prostě musela mít. Jelikož mám ráda si chutě vyladit podle sebe, mírně jsem pozměnila suroviny a upravila množství. To, že je bezlepkový a bez laktózy, je plusem navíc.

Tyna

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 125 g jáhlových vloček
  • 125 g ovesných vloček bez lepku
  • 60 g třtinového cukru
  • 50 g hořké čokolády nasekané
  • 5 lžic 100% arašídového másla s kousky oříšků
  • 250 ml sójového vanilkového nápoje
  • vanilkový extrakt
  • špetka soli

Postup

1

Suché suroviny včetně čokolády smíchejte. Přidejte máslo, vanilkový extrakt a nápoj a pečlivě promíchejte. Vznikne vám mokrá směs. Tu vlijte do zapékací formy vyložené pečicím papírem a pečte horkovzdušně na 175 °C asi 20–25min.

2
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Mrkvovo-jablečné sušenky s kokosem

jahodovy cheesecake

Jednoduchý jahodový cheesecake

Sladké sněhové vločky z tortilly

Bylinkový salát s rajčatem, avokádem a červenou řepou

Kakaové sušenky s vanilkou a malinovým džemem

Video: Extra nadýchaná a vláčná vaječná omeleta

Zapečené jáhly se zelím a uzeným tofu

Zdravé snídaňové lívance s tofu čokoládovým tvarohem

Sekaná s pohankou a červenou čočkou

Matcha chia puding

Plantainové chipsy a hranolky

Moučník s ovesnými vločkami