Míchaný salát s jahodami a bazalkovým tofu

Salát neobsahuje žádné sacharidy a je tudíž ideální na udržení štíhlé formy a přitom díky tofu zasytí. Vůbec se nebojte této netradiční kombinace. Jahody v salátu nejsou sladké, jak by se zdálo, ale spíše dodávají salátu kyselkavou chuť, proto už nepotřebuji ke zvýraznění chuti žádný dressing.

Blani Szarzec

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 větší hrst – salát římský a ledový
  • 1 menší hrst – čerstvý baby špenát
  • čerstvá salátová okurka – asi 10 koleček
  • 4 čerstvé jahody
  • bazalkové tofu – půl kostky
  • provensálská sůl

Postup

1

Všechny ingredience na drobno nakrájíme a smícháme na talíři. Tofu si necháme na konec. Nakrájíme ho na kostičky a ještě na prkýnku lehce dochutíme provensálskou solí, teprve potom dáme na talíř k dalším ingrediencím.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Květáková kulajda bez zahuštění

Mac no cheese – veganské bezlepkové “makarony se sýrem“

Kuře po cikánsku

Fitness pizza s květákovým korpusem

Pečený květák s česnekem a slaninou hotový za půl hodiny

Vláčné jablečné řezy se skořicovou drobenkou

Beránek co má koule

Grilovaný losos s mořskými řasami salicorne.

Fazolový salát

5 tipů na ZDRAVOU VEČEŘI

8 receptů na dokonalé marinády na maso

Vepřové na rajčatech s cuketou a bazalkou