Míchaný salát s jahodami a bazalkovým tofu

Salát neobsahuje žádné sacharidy a je tudíž ideální na udržení štíhlé formy a přitom díky tofu zasytí. Vůbec se nebojte této netradiční kombinace. Jahody v salátu nejsou sladké, jak by se zdálo, ale spíše dodávají salátu kyselkavou chuť, proto už nepotřebuji ke zvýraznění chuti žádný dressing.

Blani Szarzec

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 větší hrst – salát římský a ledový
  • 1 menší hrst – čerstvý baby špenát
  • čerstvá salátová okurka – asi 10 koleček
  • 4 čerstvé jahody
  • bazalkové tofu – půl kostky
  • provensálská sůl

Postup

1

Všechny ingredience na drobno nakrájíme a smícháme na talíři. Tofu si necháme na konec. Nakrájíme ho na kostičky a ještě na prkýnku lehce dochutíme provensálskou solí, teprve potom dáme na talíř k dalším ingrediencím.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
velikonoční tvoření s dětmi_čarujeme.cz1

Jemné celozrnné sušenky s jablky, banánem a mrkví

Vločkový jablečný dort

Banánové muffiny s kefírem, mandlemi a bez přidaného cukru

Fitness ovesné cookies z banánů, jablek a skořice

Rychlé těstoviny s růžičkovou kapustou, slaninou a parmazánem

Dýňový koláč

Krémová cibulačka

Dýňová směs s kokosovým mlékem

Extra vláčný čokoládový moučník s banány

Salát z rukoly, ředkviček a salátu little gem

Snadné řezy s vanilkovým pudinkem a čokoládovou polevou

Plněné taštičky