Salát neobsahuje žádné sacharidy a je tudíž ideální na udržení štíhlé formy a přitom díky tofu zasytí. Vůbec se nebojte této netradiční kombinace. Jahody v salátu nejsou sladké, jak by se zdálo, ale spíše dodávají salátu kyselkavou chuť, proto už nepotřebuji ke zvýraznění chuti žádný dressing.
Blani Szarzec
Autor
★★★★★0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0
Ingredience
1 větší hrst – salát římský a ledový
1 menší hrst – čerstvý baby špenát
čerstvá salátová okurka – asi 10 koleček
4 čerstvé jahody
bazalkové tofu – půl kostky
provensálská sůl
Postup
1
Všechny ingredience na drobno nakrájíme a smícháme na talíři. Tofu si necháme na konec. Nakrájíme ho na kostičky a ještě na prkýnku lehce dochutíme provensálskou solí, teprve potom dáme na talíř k dalším ingrediencím.