Dietní banánové sušenky

Určitě to znáte. Chuť na sladké a zrovna se vám nechce stát dlouho za plotnou, ale nejradši byste se do něčeho zakousli teď hned. Tak tady pro vás mám super rychlé sušenky, na které potřebujete jen dvě základní ingredience. Hotové za 10 minut a pak už jen dát na chvíli do trouby.

Nature in the Kitchen

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 2 banány
  • 1 hrnek ovesných vloček
  • 1 PL mandlového másla (nemusí být)
  • 1/2 ČL prášku na pečení
  • 1/2 ČL skořice
  • 1/3 hrnku čokoládových vloček (nemusí být)

Postup

1

Předehřejeme si troubu na 180 °C.

2

Vezmeme si banány a vidličkou je rozmačkáme na kašičku. Dohromady by nám měl vyjít jeden hrnek kaše. Pokud jste zvolili přidat i mandlové máslo, tak smíchejte dohromady s banány.

3

Ve větší misce smícháme všechny suché ingredience a do nich pak dáme banánovou kaši a spojíme dohromady.

4

Na plech vyložený pečicím papírem dáváme polévkovou lžící sušenky, vytvarujeme a dáme péct na 15 minut. Záleží pak na vás, zda máte sušenky radši křupavější nebo vláčnější.
Pečení na 15 minut nam udělá sušenky vláčnější.

Poznámka

Nutricni hodnoty na 1 sušenku:Kcal 78 kcal
Sacharidy 11 g
Tuk 3 g
Protein 2 g

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Lehký salátek s tahini zálivkou

Quiche s křupavou batátovou krustou a sýrovo – špenátovou náplní

Bezlepkový dort s mascarpone a malinovým pyré

Křupavý domácí chléb bez hnětení

Jednoduchý slaný koláč s rajčaty, slaninou a tymiánem

Polévka z červeného zelí a fazolí

Domácí křupavé ořechové müsli s kokosovým olejem a skořicí

Žloutkové portugalské koláčky z listového těsta – oblíbené po celém světě

Květákové housky

Vepřová panenka se švestkami

Bretaňský koláč far

Kuřecí řízky v parmazánové krustě