Pikantní medová kuřecí křidélka v barbecue omáčce + videorecept

Neznám žádného milovníka masa, který by si s chutí nedal pečená kuřecí křidélka. Tyto křidélka jsou navíc naložená v medové barbecue omáčce, díky které chutnají jako kdybyste si je objednali v restauraci. Jsou křupavá, mírně pikantní a jednoduchá na přípravu.

Gabriela

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Postup

  1. Troubu si předehřejte na 220 ° C.
  2. V míse smíchejte mouku a koření.
  3. Křidélka obalte v kořeněné mouce a dejte péct. Po 25 minutách obraťte a pečte dalších 20 minut z druhé strany, aby byla pěkně křupavá kůrčička.
  4. Mezitím smíchejte barbecue omáčku s medem.
  5. Křídla vytáhněte z trouby a vložte do omáčky, opatrně promíchejte a vyskládejte zpět na plech. Pečte dalších 8 – 10 minut a máte hotovo.

Videorecept

Ingredience

  • 1 hrnek hladké mouky
  • 1 lžička chilli, sůl a čerstvě mletý pepř
  • 1 lžička sladké či pálivé papriky (dle chuti)
  • Stroužek česneku nebo 1 lžička sušeného česneku
  • 20 kuřecích křidélek nebo kuřecích paliček
  • Barbecue omáčka – můžete zvolit vlastní recept, nebo omáčku z obchodu
  • ½ hrnku medu

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Jednoduché banánové nanuky s čokoládovou polevou a ořechy

Netradiční štrůdl s perníkem

Bezlepkový dort s mascarpone a malinovým pyré

Video: Snadné cibulové kroužky plněné hovězím mletým masem a čedarem

Bún chả – grilovaný vietnamský bůček

Salát z pečené z dýně hokkaido a červené řepy s ořechy

Slaná květáková roláda s mozzarellou

Domácí Míša s Nutellou

Borůvkovo-citronová limonáda

Celozrné špagety s rajčaty a mozzarelou

Letní koktejl s čerstvými malinami

Nízkosacharidová kuřecí prsa s mrkví a květákovou rýží – porce jen 310 kcal