Nepečené máslovo-arašídové kuličky obalené v čokoládě

Máslové kuličky obalené v čokoládě s křupavými arašídy= skvělé cukroví. Kuličky nejsou potřeba péct, takže jsou rychle hotové a ani neušpiníte horu nádobí při jejich přípravě.

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

 

Ingredience

  • 100 g arašídového másla
  • 50 g změklého másla
  • 140 g moučkového cukru
  • 2 tyčinky s karamelem, na jemno nasekané
  • 100 g mléčné čokolády
  • 100 g najemno nasekaných arašídů

Postup

1
Do mixéru dejte máslo, arašídové máslo a cukr. Mixujte, dokud se hmota nezačne spojovat. Přidejte nakrájené tyčinky a opět krátce promixujte.
2
Vyndejte těsto z mixéru a rukama formujte malé kuličky, které pokládejte na plech vyložený pečícím papírem. Vložte plech na půl hodiny do lednice.
3
Rozpusťte čokoládu nad parou nebo v mikrovlnce a pomocí vidličky do ní z půlky namáčejte kuličky.
4
Každou kuličku obalte v nasekaných arašídech. Vraťte na plech a nechte čokoládu ztuhnout. Skladujte v chladnu.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Špagety s tuňákem a cizrnou

Velikonoční beránek

Panenka plněná mozzarellou, sušenými rajčaty a šunkou

12 zdravých ovesných kaší, které nemusíte vařit

Rychlé máslovo-vanilkové sušenky ke kávě

Cizrnové karbanátky

Salát s prosciutto a sýrem babybel

Tenký skořicový koláč z odpalovaného těsta za půl hodiny

Vegetariánské trojúhelníčky samosa

Video: Restované žampiony na bílém víně s karamelizovanou cibulkou

Hurmašice – sladké bochánky plněné mletými ořechy s citrónovou polevou

Domácí ořechový a makový závin z křehkého těsta