Insalata di pomodoro

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • rajčata (množství dle chuti)
  • sůl, pepř, extra-panenský olivový olej
  • čerstvé lístky bazalky
  • oregáno

Postup

1

Nakrájejte na rajčata na menší kousky. Osolte je a opepřete. Zalijte olivovým olejem (záleží kolik máte rajčat, cca 2 lžíce např. na 3 rajčata, ale to je odhad). Čerstvou bazalku natrhejte na kousky (nekrájejte nožem – protože ten způsobí, že bazalka lehce zhořkne a zanikne tak trochu její původní chuť a aroma).

2

Přidejte oregáno a všechno pořádně promíchejte. a můžete podávat třeba k masům.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pečené kuřecí kuličky s pikantní pomerančovou omáčkou

Kokosové kloboučky od leničky

Salát s rýžovými nudlemi a sezamovým kuřátkem

Pečené cuketové kuličky s česnekem a rajčatovou omáčkou

Rychlé křupavé pekanové sušenky

Video: Bramborová roláda naplněná sýrem, slaninou a klobáskou

Veganské dýňové risotto s lesními houbami

Fit blondies s jablečným pyré, medem a ořechy hotové do 30 min

Jednoduchý kuskus s vařenou zeleninou

Mac and cheese

Obrácený jablečný štrůdl se skořicí

Citronová rýže se špenátem a koriandrem