Insalata di pomodoro

Ilove Italy

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • rajčata (množství dle chuti)
  • sůl, pepř, extra-panenský olivový olej
  • čerstvé lístky bazalky
  • oregáno

Postup

1

Nakrájejte na rajčata na menší kousky. Osolte je a opepřete. Zalijte olivovým olejem (záleží kolik máte rajčat, cca 2 lžíce např. na 3 rajčata, ale to je odhad). Čerstvou bazalku natrhejte na kousky (nekrájejte nožem – protože ten způsobí, že bazalka lehce zhořkne a zanikne tak trochu její původní chuť a aroma).

2

Přidejte oregáno a všechno pořádně promíchejte. a můžete podávat třeba k masům.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pečená kuřecí stehna se zeleninou a slaninou z jednoho pekáče

Video: Zapečené brambory s medovou šunkou a švýcarským sýrem

Pikantní sojové nudličky

Nestoudně dekadentní řezy s čokoládou, karamelem a vanilkovým krémem

Králičí kousky s mangem a zázvorem

Kávové rizoto s pečenou paprikou a hovězí svíčkovou

Zapečené žampiony plněné cheddarem a slaninou

Paleo bublanina

Cheesecake s brusnicovým coulis

Vláčné čokoládové brownies s arašídy, karamelem a kousky tyčinek Snickers

Dokonalý máslový krém na cupcaky i zdobení

Jemná roláda s banánovým krémem a karamelem