Ingredience na 1 porce

  • rajčata (množství dle chuti)
  • sůl, pepř, extra-panenský olivový olej
  • čerstvé lístky bazalky
  • oregáno

Postup

Celkový čas přípravy: 15 min

1

Nakrájejte na rajčata na menší kousky. Osolte je a opepřete. Zalijte olivovým olejem (záleží kolik máte rajčat, cca 2 lžíce např. na 3 rajčata, ale to je odhad). Čerstvou bazalku natrhejte na kousky (nekrájejte nožem – protože ten způsobí, že bazalka lehce zhořkne a zanikne tak trochu její původní chuť a aroma).

2

Přidejte oregáno a všechno pořádně promíchejte. a můžete podávat třeba k masům.

Mohlo by vás zajímat: Přílohy, Recept bez kategorie

Hodnocení a komentáře

Filip

Filip

Miluji to!

Odpovědět

pro přidání komentáře