Rajčatové čatní

Tyna

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1kg rajčat
  • 2 červené cibule
  • kousek čerstvého zázvoru (asi 3cm)
  • 100ml červeného vinného octa
  • lžička červené papriky
  • lžička uzené papriky
  • lžička chilli
  • 2 hřebíčky
  • kousek skořice
  • cukr dle potřeby
  • špetka soli

Postup

1

Rajčata i cibuli nakrájejte na tenké plátky a vložte do hrnce. Přidejte ostatní ingredience, přiveďte k varu a nechte lehce probublávat asi hodinu, hodinu a půl. Pokud je ve směsi hodně tekutiny, vařte bez poklice a zredukujte na požadovanou hustotu.

2

Plňte do vyvařených sklenic, zavíčkujte a nechte asi týden stranou, aby se chutě spojily. Bez zavaření vydrží čatní asi 4-6 týdnů. Pro delší skladování bych raději zavařila.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Mrkvovo-jablečné sušenky s kokosem

Domácí dubajská čokoláda

Zapečené lilky

Chia risotto

Dýňové donuty

Raw makový závin

Šťavnaté kuře pečené na pomerančích a medu

Kuřecí nudličky po thajsku s jasmínovou rýží

Křehké linecké vánoční stromečky s malinovým džemem

Dýňový cheesecake se sušenkovým základem, čokoládou a karamelem

Veganský cheesecake s kokosem, čokoládou a mandlemi

Nepečený mangový cheesecake