Fitness nepečené ovesné sušenky s malinovou náplní

Tuhle dobrotu si nebudete vyčítat, naopak vám za ní tělo poděkuje. Velice rychlé a zdravé sušenky. Bez mouky, vajíček a dokonce je nemusíte ani péct! Perfektní snídaně, nebo když vás honí mlsná.

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Těsto

  • 1 hrnek drcených (bezlepkových) ovesných vloček
  • 10 datlí  – vypeckované, rozpůlené (můžete nahradit rozinkami)
  • 1 lžíce kokosového oleje
  • 1 lžička vanilkového extraktu

Malinový krém

  • ½ hrnku malin
  • 3 lžíce kokosového másla

 

 

 

 

Postup

1

Smíchejte všechny ingredience na těsto, měla by vzniknout lehce lepkavá hmota

2

Vzniklé těsto zabalte do potravinového folie a dejte odpočívat do lednice aspoň na 10 minut

3

Těsto vyválejte na tloušťku asi 5 mm. Je dobré vyvalovat na pečicím papíru,aby se vám těsto nelepilo k podložce.

4

Vykrájejte kolečka. Kdo nemá vykrajovátko, může použít např. skleničku.

5

Připravte si náplň – utřete maliny s kokosovým máslem do hladké hmoty.

6

Vzniklý krém namažte na jednu sušenku a druhou sušenkou přikryjte vršek. Hotové sušenky dejte ztuhnout do lednice, bude stačit cca 30 minut.

7

Sušenky, které hned nesníte, uchovávejte v chladu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Sicilské cannoli

Opékané vánočkové toasty s chutí tiramisu

Tvarohový koláč z ovesných vloček, kokosu s goji

Matcha drink s pomerančem a meduňkou

Svieže letné cestoviny

Zdravé a netradiční cuketové zelí s cibulí

Gobova juha – slovinská houbová polévka

Cizrnová polévka

Semínkový chléb

Perník s bebe sušenkami a marmeládou

Plněné taštičky

Opečený kapr s kořenovou zeleninou a cizrnou