Domácí müsli

Tento recept je mnohem zdravější než většina müsli z obchodu a navíc, můžete si tam přidat, co jen chcete.

Tali

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 150 g sekaných oříšků
  • 500 g ovesných vloček
  • 300 g sušeného nakrajeného ovoce
  • 3 lžíce slunečnicového oleje
  • med dle uvážení

Postup

1

Vše smícháme dohromady, med nám pomáhá mít müsli hezky spojené. Pokud se rozhodnete přidat například i čokoládu, pozor na přepálení v troubě.

2

Pečeme 150–170 °C 20–30 minut. Během té doby promícháváme. Když dopečeme, počkáme na vychladnutí a podáváme.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Pečené brambory nadívané rozteklým sýrem a ozdobené vajíčkem

Zebra dort s banánovou stracciatella zmrzlinou

Jarní zeleninový salát s cottage a grilovaným sýrem

Játrová paštika

Vláčné jablečné kousky se skořicí

Dýňová polévka s kokosovým mlékem

Veganské banánové muffiny s čokoládou

Pečené čočkovo-mrkvové polštářky se špenátem

Nadýchané domácí donuty bez smažení

Zapečený slaný dortík do hrníčku

Dýňová smetanová polévka s kari

Bezlepkové makové palačinky