Potřebujeme
- 110 g hořké čokolády
- 1 lžíci kokosového oleje
- 1/4 hrnku mandlového másla
- 1 zralé avokádo
- 1/2 hrnku medu
- 3 vejce
- 1/4 hrnku kakaa
- 3 lžíce mandlové mouky
Postup
1. V kuchyňském robotu rozmixujte dohladka dužinu z avokáda.
2. Rozpusťte čokoládu s kokosovým olejem, nejlépe ve vodní lázni.
3. Smíchejte s avokádem rozpuštěnou čokoládu s kokosovým olejem, mandlové máslo, med, vejce, kakao a mandlovou mouku.

4. Těsto nechte vychladit v lednici alespoň hodinu.
5. Pomocí lžičky nebo cukrářského sáčku klaďte těsto na plech vyložený pečícím papírem.

6. Pečte 15-17 minut na 180°C.
Tip: Pro extra čokoládovou chuť můžete přidat kousky čokolády (viz úvodní fotografie).
