Křupavé spirálové hranolky s chilli a česnekem

Vyzkoušejte připravit hranolky tentokrát trochu jinak a využijte spiralizér. Opečou se krásně do křupava a budou též originální přílohou například k burgeru či zeleninovým salátům. 🙂
  • Doba přípravy: 30 minut
  • Porce: 2

Janetta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Postup

  1. Předehřejte troubu na 220 °C.
  2. Pomocí spiralizéru nakrájejte brambory na tenké nudličky.
  3. Poté je přendejte na plech vyložený pečícím papírem. Pokapejte olejem a posypejte kořením.
  4. Peřte přibližně 25 až 30 minut nebo do křupava. Servírujte s kečupem či jiným oblíbeným dipem.

TIP: Vyzkoušejte recepty na tyto dipy.

Videorecept

 

Ingredience

  • 2 velké brambory Russet
  • 3 lžíce oleje
  • ½ lžíce soli
  • ½ lžíce pepře
  • ½ lžíce sladké papriky
  • ½ lžíce kmínu
  • ½ lžíce sušeného česneku
  • ½ lžíce chilli
  • kečup k servírování
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Fazolový guláš s kukuřičnými placičkami

Křupavý losos s tatarskou omáčkou

Rukolový krém

Vejce s pikantní zeleninou a kuskusem

Veganská celozrnná pizza

Mrkvová polévka s feta sýrem

Křehký špenátový quiche s ricottou, vejci a celozrnnou krustou

Jednoduché fitness palačinky jen ze 2 ingrediencí

Zemiakové noky so šampiónovou omáčkou

Skořicoví šneci

Rybí placičky v sezamu

Kávový koláč s pekanovými ořechy