Mátový cukr

Mátový cukr je skvělým doplňkem na ovocné saláty, grilované ovoce, dezerty nebo limonády.Stejným zpusobem si ale mužete připravit i levandulový cukr, medunkový nebo vyměnit cukr za sul a připravit si tak širokou škálu oochucených solí

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 100g cukru krystal
  • přidáme hrst lístků máty

Postup

1

Do hmoždíře dáme cukr krystal, přidáme hrst lístků máty a rozdrtíme úplně do jemna.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zázvorový sirup

Recept – Domácí vanilkový extrakt ve dvou krocích

Zapékaná kuřecí prsa plněná ricottou, parmazánem a špenátem

Risotto alla parmigiana

Rajčatová polévka

Rýžové závitky s pečeným chřestem a koprem

Bezlepkové krekry se sýrem a slunečnicovými semínky

Kakaový dort s vaječným krémem a čokoládovým toppingem

Perníkové cupcakes s krémem z mascarpone

Smetanová lučina

Jednoduchý veganský “tavený sýr“ z jogurtu

Jemně krémové máslové sušenky Red velvet