Mátový cukr

Mátový cukr je skvělým doplňkem na ovocné saláty, grilované ovoce, dezerty nebo limonády.Stejným zpusobem si ale mužete připravit i levandulový cukr, medunkový nebo vyměnit cukr za sul a připravit si tak širokou škálu oochucených solí

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 100g cukru krystal
  • přidáme hrst lístků máty

Postup

1

Do hmoždíře dáme cukr krystal, přidáme hrst lístků máty a rozdrtíme úplně do jemna.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Snadné cibulové kroužky plněné hovězím mletým masem a čedarem

Celozrnné bulky

Kakaové crinkles aneb návykové cukroví

Jemně pikantní domácí kečup ke grilování

Pizza muffiny

Rychlý jahodový džem s chia semínky a medem

Sýrovo-cuketové cupcakes se sušenými rajčaty a bazalkou

Grilovaná vepřová krkovička s cibulí

Jarní závitky (vegan)

Smažené kuře

Křupavá pizza z cuketového těsta s domácí rajčatovou omáčkou

Plněné taštičky