Lososový tatarák s opečenými toasty

Nejlepším způsobem, jak využít zbytky lososa, je lososový tatarák. Potěšíte jím nejen sebe, ale i nečekanou návštěvu :-)

Na skok v kuchyni

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200 g čerstvého lososa
  • 1-2 malé šalotky
  • 2 plody kapary
  • Šťáva z citrónu
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • Sůl
  • Čerstvě namletý pepř
  • 4 plátky toastového chleba
  • Přepuštěné máslo

Postup

1

Lososa zbavíme kůže, nakrájíme na co nejjemnější kostičky a dáme do misky. Přidáme najemno nakrájenou šalotku a nasekané plody kapary (kterým odstraníme nejdříve stopku). Do misky přidáme pár kapek citrónové šťávy, dijonskou hořčici a směs osolíme a opepříme podle chuti.

2

Na pánvi si na rozpáleném přepuštěném másle opečeme dozlatova tousty.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Salát z cantalupe, avokáda a koriandru

Těstoviny s pestem, chřestem a sušenými rajčaty

Indické kuracie prsia s pomarančovou šťavou

Nepečené čokoládové pralinky s lískovými oříšky a domácí nutellou

Domácí pomazánka z nivy

Rizoto z hnědé rýže s řepou a tymiánem

Podzimní pickles – kvašená zelenina

Mangová zmrzlina s borůvkami

Nepečený kokosový dort s tvarohovým krémem

Exotické smoothie z manga a karamboly

Parmigiana di melanzane

Salát ze špenátu, rukoly a ředkviček s vejcem