Lososový tatarák s opečenými toasty

Nejlepším způsobem, jak využít zbytky lososa, je lososový tatarák. Potěšíte jím nejen sebe, ale i nečekanou návštěvu :-)

Na skok v kuchyni

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200 g čerstvého lososa
  • 1-2 malé šalotky
  • 2 plody kapary
  • Šťáva z citrónu
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • Sůl
  • Čerstvě namletý pepř
  • 4 plátky toastového chleba
  • Přepuštěné máslo

Postup

1

Lososa zbavíme kůže, nakrájíme na co nejjemnější kostičky a dáme do misky. Přidáme najemno nakrájenou šalotku a nasekané plody kapary (kterým odstraníme nejdříve stopku). Do misky přidáme pár kapek citrónové šťávy, dijonskou hořčici a směs osolíme a opepříme podle chuti.

2

Na pánvi si na rozpáleném přepuštěném másle opečeme dozlatova tousty.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Nepečený zmrzlinový dort s vanilkovým a banánovým krémem

Pohánkové placky

Anklbens z cukety

Domácí malinová limonáda

Špagety se špenátovo-avokádovou omáčkou

Plněné vegetariánské řízky se zakysanou smetanou

Video: Dokonalý pečený květák bohatě provoněný kořením

Brynzová pomazánka s medvědím česnekem za 5 minut

Krémová cibulačka

Jednoduché křupavé mini rolky s párkem

Tátův bezchybný vepřový guláš

Křupavý smažený celer