Lososový tatarák s opečenými toasty

Nejlepším způsobem, jak využít zbytky lososa, je lososový tatarák. Potěšíte jím nejen sebe, ale i nečekanou návštěvu :-)

Na skok v kuchyni

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 200 g čerstvého lososa
  • 1-2 malé šalotky
  • 2 plody kapary
  • Šťáva z citrónu
  • 1 lžička dijonské hořčice
  • Sůl
  • Čerstvě namletý pepř
  • 4 plátky toastového chleba
  • Přepuštěné máslo

Postup

1

Lososa zbavíme kůže, nakrájíme na co nejjemnější kostičky a dáme do misky. Přidáme najemno nakrájenou šalotku a nasekané plody kapary (kterým odstraníme nejdříve stopku). Do misky přidáme pár kapek citrónové šťávy, dijonskou hořčici a směs osolíme a opepříme podle chuti.

2

Na pánvi si na rozpáleném přepuštěném másle opečeme dozlatova tousty.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Koláč s jablky, tvarohovou náplní a pečenými kaštany

Polenta s máslem a parmezánem

Cuketová pizza bez mouky

Smažený tempeh v marinádě s jasmínovou rýží

Bohaté medové řezy se dvěmi krémy a bílkovou polevou

To pravé osvěžení – studená polévka gazpacho

Čokoládové sušenky s mléčnou náplní alla oreo

Snadné vanilkové sušenky s pekanovými ořechy

Fit zapečená dýně s brokolicí a parmezánem

Salát z pečené z dýně hokkaido a červené řepy s ořechy

Video: Raw rajčatová omáčka z řepy servírovaná s cuketovými špagetami

Paleo bublanina