Citronová rýže se špenátem a koriandrem

Markéta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 400g rýže basmati
  • 300g čerstvého špenátu
  • 1 limetku
  • 1 bio citron
  • 1 konzervu fazolí
  • 2 celé jarní cibulky
  • 2 zelené papriky
  • hrst čerstvého koriandru
  • sůl, pepř
  • olivový olej

Postup

1

Rýži uvaříme.

2

Cibulky a papriky nakrájíme na proužky, vložíme na pánev s olejem a necháme zesklovatět, po té přidáme opláchnutý špenát a necháme špenát zavadnout.

3

Následně vmícháme do zeleniny uvařenou rýži, citronovou kůru, koriandr, fazole, osolíme, opepříme a vmícháme šťávu z limetky a citronu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Pečená dýně hokkaidó s medovo-česnekovou zálivkou

Fitness čokoládové košíčky s arašídovým máslem

Rýžové nudle se zeleninou

Tvarohovo ovesné knedlíky

Rychlá snídaňová kapsa z tortilly plněná rozteklým krémem, šunkou a vajíčkem

Kinder Pingui – poctivé řezy s oříšky

Podzimní jablečný koláč se skořicí

Zdravé mrkvové lívance z podmáslí

Dýňovo-citrusové smoothie

Bezlepkové slané krekry z hrachového těsta

Cheesecakové jednohubky se skořicí a čokoládovým zdobením

Vykostěná kuřecí stehýnka se smetanovou omáčkou