Bezlepkové langoše

Ingredience na 2 porce
- 150 g bezlepkové mouky (já použila mix, jizerka + amarantová)
- 15 g droždí
- mléko
- sůl
- kečup
- česnek
- sýr
Postup
Celkový čas přípravy: 30 min
Do misky dáme mouku, uděláme důlek, do kterého dáme droždí a zalijeme vlažným mlékem. Po 10 min přidáme špetku soli a vypracujeme těsto. Necháme 20 min odpočinout.

Z těsta uděláme dva bochánky. Na vál si dáme mouku a z bochánků vytvoříme placku, kterou vložíme do rozehřátého oleje. Langoše osmažíme z obou stran, potřeme směsí z kečupu a česneku a posypeme nastrouhaným sýrem.


Mohlo by vás zajímat:
Bezlepkové Předkrmy
Hodnocení a komentáře


2. 2. 2023
get your search on buy cialis online india While the study was considered negative, multiple subsequent trials were conducted to evaluate systemic agents and regimens in the adjuvant setting
Odpovědět