Bezlepkové langoše

Lucie Šádková

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 1

Ingredience

  • 150 g bezlepkové mouky (já použila mix, jizerka + amarantová)
  • 15 g droždí
  • mléko
  • sůl
  • kečup
  • česnek
  • sýr

Postup

1

Do misky dáme mouku, uděláme důlek, do kterého dáme droždí a zalijeme vlažným mlékem. Po 10 min přidáme špetku soli a vypracujeme těsto. Necháme 20 min odpočinout.

2

Z těsta uděláme dva bochánky. Na vál si dáme mouku a z bochánků vytvoříme placku, kterou vložíme do rozehřátého oleje. Langoše osmažíme z obou stran, potřeme směsí z kečupu a česneku a posypeme nastrouhaným sýrem.

3
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Rychlý jemný závin s makovou náplní a džemem

Čtyřvrstvý kokosový dort plný krému

Vláčný čokoládový dort s pivem a krémem s příchutí Bailey’s

Opékaný květák s parmazánem a petrželkou

Citronový dort

Jednoduché křupavé čokoládové sušenky s vlašskými ořechy a karamelem

Nepečené proteinové tyčinky na styl banana bread připravené za 10 minut

Recept na domácí rajský protlak

Jablka se skořicí, muškátovým oříškem a křupavými ovesnými vločkami

Medové perníčky i ozdoba na hrneček

Sekaná s pivní marinádou

Jednoduché křupavé mini rolky s párkem