fbpx

Ingredience na 2 porce

  • 150 g bezlepkové mouky (já použila mix, jizerka + amarantová)
  • 15 g droždí
  • mléko
  • sůl

 

  • kečup
  • česnek
  • sýr

Postup

Celkový čas přípravy: 30 min

1

Do misky dáme mouku, uděláme důlek, do kterého dáme droždí a zalijeme vlažným mlékem. Po 10 min přidáme špetku soli a vypracujeme těsto. Necháme 20 min odpočinout.

Bezlepkové langoše
2

Z těsta uděláme dva bochánky. Na vál si dáme mouku a z bochánků vytvoříme placku, kterou vložíme do rozehřátého oleje. Langoše osmažíme z obou stran, potřeme směsí z kečupu a česneku a posypeme nastrouhaným sýrem.

Bezlepkové langoše
3
Bezlepkové langoše

Mohlo by vás zajímat:
Bezlepkové Předkrmy

Hodnocení a komentáře

Adell

Adell 1. 3. 2018

Vyzkoušela jsem a jsou naprosto úžasné, přítel ani nepoznal, že byly bezlepkové :))

Odpovědět

pro přidání komentáře