Postup
Krok 1
V kastrolu smíchejte máslo, cukr a kondenzované mléko, za stálého míchání zahřívejte, dokud se směs nezačne vařit, poté na středním plameni vařte asi 12 minut, občas promíchejte.
Krok 2
Do směsi v kastrolu vmíchejte marshmallows, burákové máslo a vanilku. Přendejte do mísy a dejte vychladit asi hodinu a půl (nebo dokud je směs dostatečné tuhá, aby se dala tvarovat).
Krok 3
Ze směsi tvarujte kuličky a pokládejte je na plech vyložený pečícím papírem. Dejte na 15 minut vychladit do mrazáku.
Krok 4
Rozehřejte čokoládu a v ní namáčejte kuličky, které poté pokládejte na plech vyložený pečícím papírem. Pokud chcete, můžete kuličky ještě posypat jemně sekanými buráky či ještě přelít trochou čokolády.
Skladování: V chladu ve vzduchotěsné nádobě až dva týdny.

