Tofu nádivka

Modemalist

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 lžíce oleje – na smažení
  • 1 cibule
  • 200 g pečiva – žitný chléb
  • 100 ml vlažného mléka
  • 60 g másla
  • 2 vejce
  • 180 g tofu s medvědím česnekem
  • hrst rukoly
  • špetka soli
  • špetka pepře
  • špetka majoránky
  • špetka muškátového oříšku

Postup

1

Na oleji orestujte dozlatova cibuli.

2

Do menší mísy nasypte pečivo nakrájené na malé kousky a zalijte vlažným mlékem – opatrně promíchejte, ať všechno pečivo nasákne.

3

Ve velké míse vyšlehejte máslo se žloutky – z bílků vyšlehejte tuhý sníh. Přidejte tofu nakrájené na malé kousky, nasekanou rukolu a orestovanou cibuli. Okořeňte solí, pepřem, majoránkou a muškátovým oříškem. Přidejte nasáklý chléb a opatrně promíchejte. Nakonec přidejte tuhý sníh z bílků.

4

Vše dokonale spojte, míchejte však opatrně, ať se vám ze směsi nestane kaše. Nádivkou plňte muffinové formičky doplna – nebojte se toho, nádivka zase tolik nenabude.

5

Pečte cca 30 minut při 180 °C do zezlátnutí povrchu.

6

Podávejte například s batátovými hranolky a rukolou.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Zeleninové placky s kuřecím masem

Fitness domácí KINDER ŘEZY – Bez mouky a s tvarohem

Treska tažená ve vakuu s teplým salátem z čočky beluga

Jahodová galetka s rebarborou a mátovým cukrem

Bezlepkový Sachr dort

Čokoládová smoothie bowl s ledovou kávou

Želatinové bonbónky

Paleo jablečný koláč

Jáhelník s krémem ze sýru cottage a jahodami

Irský semínkový chléb – bez kvásku

Pečená cizrna

Batátová polévka s opečenou cizrnou