Špaldovo-ovesné knedlíky se švestkami

Vyzkoušejte zdravou variantu švestkových knedlíků !

Domi

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 250 g tvarohu v alobalu
  • 250 g tvarohu ve vaničce
  • 300 g celozrnné špaldové mouky
  • 100 g ovesné mouky
  • 2 vejce
  • 2 lžíce třtinového cukru
  • 25 švestek

Postup

1

Nejprve smícháme tvaroh s cukrem a vejci a nakonec vmícháme mouky. Vytvoříme hladké těsto, které necháme 10 minut odpočinout v lednici.

2

Vypeckujeme švestky.

3

Těsto rozdělíme na 25 dílů, ze kterých vytvoříme placičky, naplníme je švestkou a důkladně zabalíme.

4

Knedlíky vaříme ve vroucí osolené vodě 10-15 minut.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Valentýnský dezert – palačinkový „Red velvet“ dort s náplní z krémového sýru

Jemné nepečené mandlové koláčky bez rafinovaného cukru

Máslo s medvědím česnekem

Brambory zapečené s rajčaty, mozzarellou a bazalkou

Křupavé cukety zapečené s parmezánem

Vegetariánské trojúhelníčky samosa

Karelský piroh

Video: Fitness špenátové palačinky plněné cizrnou, jablkem a tahini

Domácí bílý chléb bez kynutí a hotový do hodiny

Domácí melounová zmrzlina s kokosovým mlékem a vanilkou

Netradiční bramborový salát s cizrnou, mandlemi a rozinkami

Pelmeně se zeleninovou nádivkou