Super snadné slaninové krekry

Tyto slaninové krekry vaši návštěvu naprosto ohromí a bude se dokola ptát, co je to za vynikající dobrotu, dokud jim to neprozradíte. U nás už nikdy nesmí chybět. Jsou tak nádherně návykové, že jich doporučujeme připravit větší množství. I tak budou hned pryč.

Snadné a rychlé

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 1 balení krekrů, například Tuc
  • 10 proužků slaniny
  • hnědý cukr
  • kajenský pepř

Postup

1

Předehřejeme troubu na 180 °C.

2

Krekry vyskládáme na plech vystlaný pečicím papírem od rohu k rohu. Proužky slaniny nakrájíme na třetiny a každý kousek položíme na jeden krekr.

3

Krekry se slaninou pak posypeme hnědým cukrem (nešetříme) a nakonec kajenským pepřem. S tím raději opatrně, pokud nechcete, aby byly krekry příliš ostré.

4

Dáme do trouby a pečeme, dokud se cukr nezačne rozpouštět a slanina vypékat. Cca 10 minut. Poté vyndáme plech z trouby a necháme vychladnout.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Americká klasika – snadné domácí Corn Dogy

Jednoduchý jogurtový dezert

Brokolicové risotto

Tečkovaný cheesecake

Jednoduchý kuskus s vařenou zeleninou

Jednoduchý čokoládový dort s oříškovým krémem

Jablečné řezy

Špagety se špenátovou omáčkou

Makový koláč se švestkami

Jednoduché banánové nanuky s čokoládovou polevou a ořechy

Kapustové karbanátky netradičně

Tříbarevné gomasio