Levandulová zmrzlina

Pro někoho možná příliš navoňěná, ale tahle zmrzlina Vám už na dálku slibuje jemnou konzistenci s příjemným levandulovým dozvukem kdy budete u ne příliš známé chuťi tápat jakou že zmrlinu právě jíte.

Kitchen book

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

  • 130g tvarohu
  • 100 ml smetany (30%)
  • 3 lžíce rýžového sirupu
  • 2 lžíce sušené levandule

Postup

1
Veškeré ingredience lžící smícháme a necháme stát v lednici cca 15 minut.
2
Poté veškeré ingredience vyšleháme mixérem a přez jemné sýto přecedíme do vhodné nádoby do mrazáku.
3
Během mrznutí několikrát promícháváme a při požadované konzistenci zdlábneme.
Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dýňová polévka s jablkem a zázvorem

Bezlepkový jablečný štrůdl

Křupavé závitky plněné jahodovým krémem

Energetické ovesné trojhránky s javorovým sirupem a skořicí do 30 min

Cantucci s čokoládou a pomerančovou esencí

Kokosové kuličky v čokoládě ze 3 ingrediencí

Špagety s omáčkou z domácích rajčat a cukety

Lehce pikantní BBQ marináda s česnekem a medem

Losos so slnečnicovými semiač. a s paradajkovým pyré

Rýže s hovězím masem a zeleninou

Krůtí špenátové kari s jasmínovou rýží

Maková roláda s tvarohem a povidly