Lívance z acidofilního mléka

Tento recept je ideální využít k víkendové snídani, lívance jsou rychle hotové a krásně nadýchané.

Markéta

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Na lívance:

  • 500 ml acidofilního mléka
  • 1,5 hrnku špaldové hladké mouky
  • 2 vejce
  • 1 lžičku jedlé sody
  • 2 lžičky bio vanilkového cukru

Mangovo-ananasové pyré:

  • 1 mango
  • 3 větší kolečka čerstvého ananasu
  • 1 lžičku skořice
  • jogurt
  • kokosové lupínky
  • javorový sirup dle chuti

Postup

1

Lívance
Všechny ingredience smícháme a smažíme na lívanečníku. Pokud máte kvalitní lívanečník, lze smažit úplně bez tuku.

2

Mangovo-ananasové pyré:
Mango a ananas oloupeme a nakrájíme na menší kostky, vložíme do hrce a podlijeme trochou vodu, aby se ovoce podusilo a přidáme skořici. Až nám ovoce změkne, rozmixujeme na pyré.

3

Na hotové lívance dáváme lžičku teplého pyré, jogurtu a přiklopíme druhým lívancem a opět pyré, jogurt a posypeme kokosovými lupínky, případně zakápneme javorovým sirupem.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Video: Karamelizovaný losos s brokolicí a mrkví v sojovo-medové marinádě

Tofu karbanátky

Celozrnné karobové muffiny

Jednoduchý čokoládový dort s oříškovým krémem

Špagety s dýňovou omáčkou a zeleninou

Netradiční bramborový salát s cizrnou, mandlemi a rozinkami

Sněhový koláč

Řezy z odpalovaného těsta s vanilkovým pudinkem, mascarpone krémem a broskvemi

Jogurtovo-proteinové lívanečky s tvarohem a ovocem

Video: Čokoládová jahodová srdíčka pouze ze 3 ingrediencí

Video: Pečené batátové hranolky s parmezánem a petrželkou

Dušené hovězí na mrkvi a tymiánu