Tuniaková fit pizza

Skvelá diétna pizza len z dvoch ingrediencií. Môžeme si na ňu dať čokoľvek, no skvelé chutí aj samostatná.

Veve

Autor

0.0/5
Počet lidí, kteří přidali do oblíbených: 0

Ingredience

Základ:

  • 1 konzerva drveného tuniaka vo vlastnej šťave
  • 1 vajíčko

Na pizzu:

  • kečup
  • kukurica
  • hrášok
  • šampiňón
  • syr

Postup

1

"Cesto" pizze si pripravíme vyšľahaním vajíčka, ku ktorému primiešame tuniak. Plech vyložíme papierom na pečenie a z hmoty vytvarujeme pizzu o priemere cca 20 cm.

2

Pizzu najprv pečieme 10 minút pri teplote 200 stupňov.

3

Potom ju vytiahneme a naukladáme si na ňu, čo chceme. Ja som pizzu natrela kečupom, dala na ňu nakrájaný šampiňón, kukuricu, hrášok a 2 plátky syra.

4

Pečieme ešte ďalších cca 15 minút.

Poznámka

Vynikajúco chutí aj samotné „pizza cesto“. Pizzu vtedy netreba vyťahovať. Stačí piecť asi 25 minút. Ak chceme, môžeme si ju aj potom natrieť napr. cottage syrom.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Tisk
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Dukátové buchtičky s domácím vanilkovým krémem

Kroupový salát s chia klíčky

(Ne)sýrový dip k nachos

Polévka z patizonu a sušených rajčat zdobená mandlemi

Celozrnné košíčky s bylinkovým salátem

Halušky se zelím, tempehem a vegan brynzou

Hovězí na rajčatech a oregánu

Velikonoční třený beránek

Borůvková raw kaše

Lehký salátek na vietnamský způsob.

Nejrychlejší domácí zmrzlina na světě

Restovaná kuřecí prsa s limetkou a česnekem